ΣΚΟΠΟΣ

ΣΚΟΠΟΣ

 

Στόχοι του προγράμματος:

 

1./ Να εμπνεύσει τους μαθητές να έχουν ζωηρή περιέργεια και να αναζητούν συνέχεια  επαύξηση στην κατανόηση της γνώσης.

 

2./ Να αναδείξει στους μαθητές τις σχετικές δι-επιστημονικές διασυνδέσεις μέσω των εννοιών S.T.E.A.M.  (Science Technology Engineering Arts Mathematics).

 

3./ Να παρέχει εμπειρίες «του πραγματικού κόσμου» επί των οποίων οι μαθητές καλούνται να εφαρμόσουν «εν τοις πράγμασι τις γνώσεις τους» και να εφαρμόσουν τις μοναδικές τους ο καθένας αναλυτικές συνθετικές και σχεδιαστικές δυνατότητες.

 

4./ Να καλλιεργήσει την εμπιστοσύνη στους μαθητές στις δικές τους ιδιαίτερες ικανότητες και την μοναδική νοημοσύνη και ευφυΐα του καθενός για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται.

 

5./ Να επιδείξει τις νέες τεχνολογίες που θα προκύψουν στο άμεσο προσεχές χρονικό διάστημα από την τεχνολογική επανάσταση στην αεροδιαστημική.

 

6./ Να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει την εξωστρέφεια της νέας γενιάς το χώρο των τεχνολογιών αιχμής σε παγκόσμιο πεδίο στα μέτρα αριστείας.

 

7./ Να συμβάλει στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων σπουδών για μαθητές  σε σχετικές μελλοντικές προσπάθειες στο S.T.E.A.M.

 

8./ Μέσα από τις πρώτες ιστορικές αποστολές με την Blue Origin να εμπλέξει και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά, και να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον για την εξερεύνηση του διαστήματος για ανθρώπους όλων των κοινωνικών κλάδων.

 

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://eef-diastima.gr/wp-content/uploads/2018/04/header-inner.jpg);background-color: #046299;background-size: contain;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 200px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}